Изработка на уеб сайт

Изграждане на уеб сайтове за всякакви нужди и приложения

Лични и бизнес сайтове. Изработка на онлайн магазини и сайтове за недвижими имоти.

Удобен панел за управление

Получавате бърз и интуитивен контрол над информацията в сайта си посредством модерен административен панел с възможности, които най-добре пасват на бизнеса Ви.

Възможност за надграждане и развитие

Проектираме сайтовете със знанието, че те ще търпят развитие и всяка промяна по функционалностите или дизайна ще бъде възможна във всеки един момент.

Последни технологии

Стъпваме върху основата на най-новите световни технологични разработки и тенденции, а понякога разчитаме и на такива, които в утрешния ден предстои да се наложат.

Решението да имате уеб сайт води със себе си отговорност за резултата и тъй като това не е ежедневно Ваше занимание, към него следва да се подходи с повече внимание и да се обърне внимание на качеството, гъвкавостта и далновидността при избора на разработчик за него.

Цената също е важен фактор, но търсенето на безплатни или неприлично евтини решения не е най-доброто, което може да направите, ако държите на класата и стабилността.

 

Дизайн

Първото впечатление от един сайт е външният му вид. Нашите възможности за предлагане на решения за бъдещия Ви уеб дизайн са на практика неограничени - може да е неповторим в цялото интернет пространство, изработен точно за Вас - спрямо Вашите идеи и личния дизайнерски подход на нашите дизайнери; или да се доверим на наистина многобройните, вече разработени такива и чакащи някой да ги вземе, дизайни, с които разполагаме. Можете да разберете повече подробности за нашите услуги за уеб дизайн.

 

Програмиране

Това, което „движи“ отвътре един уеб сайт, е съвкупността от всички негови програмни елементи и логически структури. Без тях елементарни на пръв поглед функционалности, като изпращането на запитване през формата за контакти, са невъзможни.

Обикновено те остават скрити за крайния потребител и той въобще не се замисля за съществуването им.

Повечето хора приемат програмната логика за даденост, но всъщност за изграждането ѝ се отделя немалък човешки ресурс на специалисти, които я програмират.

Благодарение на динамичната природа на уеб сайтовете, които разработваме, техните собственици имат възможност да управляват съдържанието из различните страници и да създават нови такива, да променят настройки и въобще да поддържат информационно сайтовете си без намесата на квалифициран уеб разработчик. Това се случва през системата за управление на съдържанието (Content Management System - CMS), която представлява всъщност административния панел на сайта и която вграждаме във всеки изработен от нас продукт от този тип. Възможностите, които предлага тя, зависят от конкретните нужди на клиента и въз основа на тях се изграждат нови или модифицират нейни модули.


Етапи на изработката

За да придобиете по-ясна представа за целия процес на изработка на сайт, сме илюстрирали основните му етапи:

 • начало
 • Клиентът представя идеята си
  Клиентът представя идеята си

  Той описва идеята си с думи и по начин, понятни за него, обикновено с нетехнически термини. Дава примери с подобни решения.
  Наша е ролята да вникнем в особеностите на конкретния бизнес, приоритети и цели. Да преведем думите на клиента на технически език.

 • Уточняваме конкретните параметри и предлагаме решения
  Уточняваме конкретните параметри и предлагаме решения

  Задаваме въпроси, даваме идеи за добри практики и предлагаме подходящи идеи за нещата, които клиентът не знае как да бъдат направени.

 • Проектираме
  Проектираме

  Преди да започне същинската работа по изработка на сайта, в екипа обсъждаме заданието. Мислим как ще подходим специално за този проект - какви средства ще използваме за реализацията, какъв стил ще използваме за дизайна, как ще изглежда базата данни. Рисуваме схеми на логиката и макети на графичния интерфейс.

 • Изработваме графичния дизайн
  Изработваме графичния дизайн

  Графичните дизайнери се заемат със задачата си да изработят професионални варианти на бъдещата визия на сайта.

 • Програмираме
  Програмираме

  Тук, с помощта на програмен код, пишем логиката за това какво да се случва зад всяка страница и функционалност. Изграждаме първо административния панел, а след това и публичната част.

 • Тестваме за грешки
  Тестваме за грешки

  С програмирането неминуемо се допускат грешки. Затова проверяваме всеки модул поотделно за такива и ги отстраняваме, за да предложим накрая добре работещ продукт.

 • Публикуваме сайта
  Публикуваме сайта

  Това е процес на инсталиране на вече изработения сайт върху хостинг акаунта, задействане на инициализиращи процедури и насочване на домейна.

 • Осъществяваме техническа поддръжка
  Осъществяваме техническа поддръжка

  Грижим се за правилната работа и модернизация на сайта след „раждането“ му.

Имате въпроси или искате да започнем работа веднага?

Свържете се с нас незабавно чрез нашата